menu_left Home menu_right
About Us
News
Portfolio
Services
Contact Us
menu_bottom

p1
A szoftverek fejlesztése olyan, mint a ház építése. A szomszéd fia is készítheti a tetőt, de akkor ne csodálkozzunk ha beázik.

Nincsen két azonos feladat - emiatt nincsen két azonos szoftver. A "dobozos", bolti, társcégnél használt megoldás, 100%-ban soha nem fogja tudni lefedni a teljes feladatot.

Tudta, hogy a cégünk által fejlesztett szoftvereket csak azok elkészülése után kell kifizetni? Nem árulunk zsákbamacskát.
p2
Leopard Software Ltd.
vertical line

Szoftverfejlesztés

Mindenki másképpen képzeli, mindenki másképpen csinálja. Nincsen két azonos szoftvertermék, mert mindenki máshogyan gondolja logikusnak.

A készre gyártott "tömegtermékek" használata előbb-utóbb kényelmetlenségekhez vezet. Több funkció nem pontosan fedi le az üzletmenetet, és ekkor kezdődnek az ügyeskedések...

Pár vicces esethez kattintson ide, ezek (sajnos) valóban megtörténtek. Ajánljuk figyelmébe! Ugye ismerősek?

Hogyan csináljuk mi? - mérföldkövekkel!

Minden szoftvert egyedileg, az ügyfél igényei alapján készítünk el. Előtte felmérjük a feladatot, egyeztetjük az ügyféllel, ekkor még "emberi" és nem informatikai szakszavakkal felvázolva a megoldandó feladatot.

Mérföldkövekre (önállóan szétválasztott lépésekre) osztjuk a fejlesztés menetét. A számlázás ezen mérföldkövek elérése után történhet, így a Megrendelő kizárólag a már teljesített fázisok végén fizet, ráadásul általa aláírt teljesítésigazolás után. Közös érdekünk, hogy villámgyorsan végezzünk és pontosan az a szoftver készüljön el, amit az Ügyfél akar.

A fejlesztés során a személyes kontaktust helyezzük előtérbe és a Megrendelőt minden egyes felmerült problémáról azonnal informáljuk. A készülő szoftvert bármikor ellenőrizheti, belenézhet a félkész programba, sőt kérésre (és természetesen saját felelősségre) elviheti a félkész szoftvert és saját irodájában is nézegetheti, próbálgathatja.

Technológia - irány az Internet!

Cégünk Magyarországon azon kevés fejlesztő csapatok közé tartozik, akik nem elavult, dBase III, Visual FoxPro stb. rendszerekkel dolgoznak. Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legmodernebb eszközökkel dolgozzunk, így Megrendelőink bátran vállalhatják szoftvereinket közgyűlés, igazgatósági ülés, elnöki ülés előtt. Mit is jelent ez a gyakorlatban?

Szoftvereink elsősorban az ultramodern C# programnyelven készülnek, .NET, ASP.NET fejlesztőeszközökkel és futtató környezetekre. Az elkészült szoftverek különleges jellemzői:

Az Internet és a számítógépen futó szoftverek között elmosódik a határ

Gondoljon csak bele... A számlázószoftverrel készített számla másolatára lenne szüksége az Önök egyik értékesítőjének az ország másik végén, kényes tárgyalási helyzetben (kifizetetlen számla egyeztetése). Mi ilyenkor a megoldás? Kinyomtatni, odafaxolni az adott helyre... TÉNYLEG ez az egyszerű út? Nem... Az általunk fejlesztett szoftverek minimális átalakítással képesen online és offline módon is futni. Ez azt jelenti, hogy az érintett értékesítő a saját notebook-járól vagy akár a mobiltelefonjáról képes elérni (bejelentkezés és hitelesítés után) a számlázórendszert és onnan lekérni a számlamásolatot. A kommunikáció alapesetben is titkosított. Mindezt másodpercek alatt.

Az természetes, hogy az agyonterhelt, mindig rohanó cégvezető nem ér rá naponta bemenni a cég székhelyére hogy megnézze a forgalmi kimutatásokat. Elküldjük neki email-en, majd otthon megnézi. De mire odajut hogy megnézi, a kimutatás elavul. TÉNYLEG ez az egyszerű út? Nem! Az ügyvezető úr bárhol egy internetre kapcsolt számítógép segítségével (akár külföldről is) online adatokat láthat a cég forgalmáról anélkül hogy bármilyen átalakítást kellene eszközölni a programokon...

Mindig mindenkinél aktuális adatok - külön költségek nélkül

Ugye milyen jól hangzik, hogy viszonteladóknál mindig aktuális lenne az Ön árlistája? Nem kellene minden héten frissítéseket küldözgetni akár email-en. És nem kell állandóan a céges weblapon iszonyú pénzért frissítéseket kérni a fejlesztőtől. Miért? Beleláthatnak (természetesen limitált módon) az Ön árlistáiba online (Interneten keresztül) a partnerek, de akár az is megoldható, hogy a részükre havonta, félévente küldött CD vagy DVD termékkatalógus a nagyfelbontású fotók alá írva mindig az aktuális árakat mutassa, mert a CD-n futó szoftver képes interneten szinkronizálni.

Az újratelepítéseknek vége

A munkatárs gépe meghibásodik. A kiérkező rendszergazda újratelepíti ugyan a gépet, de az Önök cégénél használt vállalatirányítási szoftver / számlázó szoftver nagy nehezen előkerített CD-jét senki nem tudja visszatelepíteni az új gépre. Ki kell hívni az adott cég szakemberét (ha a cég még létezik) aki jókora óradíjat kiszámlázva elvégzi a telepítést. MIÉRT? Nem ez az egyszerű megoldás! Az ügyviteli szoftvereket nem érdemes a kliensgépekre telepíteni mert sok gépnél esélyes valamelyik meghibásodása és gyakran frissítésre / cserére kerülnek. Ehelyett a szerverre telepített szoftverünk bármilyen internet böngészőből is elérhető, ezért a munkatárs gépének újratelepítése után SEMMILYEN átállításra / klienstelepítésre nincsen szükség.

Windows, Linux, Macintosh - az mindegy?

Kódjaink abszolút függetlenek az operációs rendszertől, mivel .NET keretrendszeren belül, mint egy "virtuális számítógép"-en belül futnak. Mit jelent ez? Hogy Windows, Linux, Macintosh környezetben online (böngészőn keresztül) és offline (hagyományos szoftverként elindítva) is működőképesek. Anélkül hogy a kódokat át kellene írni! A .NET keretrendszer iparági szabványosított, minden operációs rendszerre elkészült, ezért az erre írt programok mindenhol kényelmesen futtathatók. Sebességben -ami multimédiás alkalmazásoknál sarkalatos probléma- nagyságrendekkel gyorsabbak mint a hasonló Java technológiák.

Régi gépeken is fut

Kis ország - nagy problémák... Mondja a mondás. Nincs igaza? Sajnos manapság a cégeknek nincsen pénzük rendszeresen cserélgetni számítógépeiket. Szoftvereink használatával nincs is erre szükség! Ugye ismerős hogy egy szoftver újabb verzióihoz vásárolni kell memóriabővítést, vagy akár az egész gépet lecserélni? Mivel szoftvereinket többnyire online, böngészőn keresztül használják, a szoftver sebességét NEM befolyásolja a gép sebessége. Használhat akár 10 éves ócska kliens PC-ket is, a szoftver pontosan ugyanakkora sebességgel fog futni mint az ultramodern csillogó notebook-okon, hiszen a sebességet a szerver dönti el, melynek bővítése általában kicsit drágább mint egy-egy munkaállomásé (a felhasznált alkatrészek minősége miatt), de ugyanakkor nagyságrendekkel kisebb költség mint az összes munkaállomás felfejlesztése a megadott szintre.

Nem rendelkezik szerverrel sem, csak rengeteg régi géppel? Ez sem probléma. Cégünk hivatalosan is NATO kompatibilis (!) fegyveres őrrel, önálló dízel generátoros áramellátással és redundáns klímarendszerrel kiépített föld alatt elhelyezett nagykapacitású szerverekkel és hatalmas (fixen bérelt) sávszélességgel rendelkezik, melyeken szükség esetén KÜLÖN KÖLTSÉG NÉLKÜL az Önök szoftvereit is futtatjuk, így Önöknek az internet kapcsolat biztosításán túl semmilyen más hardver vagy szoftver bővítésre nincsen szüksége!

Kódjaink hibatűrőek és hibabiztosak

A fejlesztőeszköz modernsége egyúttal sokkal szigorúbb megkötéseket is követel a fejlesztés során. Nincs lazaság, lezserség, mert a fejlesztői eszköz nem engedi át a beépített szűrőin. A modern .NET-es eszközök az elírásból eredő és a logikai kódolási hibákat tartalmazó programrészleteket is gyakorlatilag 100%-os megbízhatósággal szűrik és a programhibák még a fejlesztés során likvidálhatóak. Gyakorlatilag mire a Megrendelőig eljut - a program kódja hibátlan. Természetesen funkcionalitásban tesztelni kell, hogy megfelel-e a tényleges igénynek, ezt minden egyes esetben Megrendelő munkatársaival együtt végezzük.

Mit szólna egy ingyenes próbához?

Ígérgetni sok cég ígérget, kevesebbet vált be belőle. Mi nem beszélünk a levegőbe. Tekintse meg referenciáinkat, vagy csak nézegesse meg már kész termékeink képernyőképeit a galériában hogy lássa, mire vagyunk képesek. Ezeket már elértük, az új kihívások az Ön telefonja után várnak ránk.

Van egy különleges ajánlatunk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és felveszi velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, egy tájékozódó (személyes, Önöknél történő) megbeszélés után cégünk elkészíti a leendő szoftver vázát (grafikai design stb. nélkül, de már bemutatható, működő formára). Megtekinthetik a félkész szoftvert működés közben, mellékelve a funkciók megvalósításának és befejezésének részletes árajánlatát is megkapják... Mibe kerül ez az Ön cégének? SEMMIBE!

Ha elnyertük tetszését, EZ UTÁN kötünk szerződést és fejezzük be a szoftvert. A bemutató szoftver elkészíttetése nem kötelezi Önöket vásárlásra vagy szerződéskötésre és teljesen díjmentes. Eddig még egyetlen partnerünk sem volt, aki visszamondta volna a bemutató után a terméket, ezért változatlanul hiszünk termékeink kiváló minőségében és versenyképes árainkban! Javasoljuk, bátran egyeztessen egy megbeszélést, miután látják árainkat és mellé a félkész terméket, bátran vállaljuk az árversenyt és összehasonlítást más szoftverfejlesztő cégekkel!

Megköszönve a weblap elolvasására szánt időt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 

Rólunk | Szoftverfejlesztés | Rendszerfelügyelet | Képgaléria | Referenciák | Kapcsolat
© 2009 Leopard Software Ltd.