menu_left Home menu_right
About Us
News
Portfolio
Services
Contact Us
menu_bottom

p1
Elege van az elérhetetlen rendszergazdából aki egy hét múlva érkezik ki és akkor is csak "telefonos segítséggel" tudja a hibát elhárítani? Mindezekért Ön sokszor hatszámjegyű összeget fizet havonta?

Nem minden cég figyel az elvégzett munka minőségére, és nyújt garanciát az elvégzett munkák hibátlanságára.

Tudta, hogy a cégünk rendszergazdái által végzett tevékenységre egy év garanciát vállalunk? Ha a hiba esetleg újra előfordul, akkor a kijavítása teljesen díjmentes, beleértve a kiszállást is?
p2
Leopard Software Ltd.
vertical line

Rendszerfelügyelet

A rendszerfelügyelet, rendszergazdai teendők végzése elsősorban bizalmi, mint anyagi kérdés. A cégnek pár órányi leállás egy meghibásodott szerver miatt bizony könnyen forintosítható, komolyabb kárt okoz mint a rendszergazdai óradíj.

Az autónkat sem bízzuk akárkire... A bizalmas adatainkkal miért tennénk? Egy cég email levelezése, pénzügyei, nyilvántartó szoftvereiben rejlő információ hatalmas érték - kiváltképpen a konkurrenciának.

Éppen ezért már a szerződéskötéskor külön mellékletben vállalunk (Titoktartási Nyilatkozat) garanciát az adatok házon belül tartására.

Bízza a rendszergazdai feladatot szakemberekre! Munkatársaink kiválóan képzettek, nem csak a rendszergazdai, hanem ettől jóval magasabb szoftverfejlesztői végzettséggel rendelkeznek, nem is beszélve a Microsoft szakmai diplomákról. Hiszünk abban, hogy aki egy szoftvert nem csak "üzemeltetni" hanem fejleszteni, készíteni is tud - az tényleg mestere a szakmájának.

Vállaljuk hogy (előzetes egyeztetés után) azon cégeknél ahol rendszergazdai tevékenységeket végzünk, utánakérdezzenek szaktudásunknak, rendelkezésre állásunknak, munkánk minőségének.

Átalánydíj vagy fix díj nélküli óradíj? Amelyik Önöknek szimpatikusabb!

Szerződünk havi fix díjas (átalánydíjas) és óradíjas megoldásra (ez esetben egyáltalán nincs a szolgáltatásunknak havi díja), a kiszállási díjat (Budapesten ill. Pest megyében) minden esetben elengedjük. További előnyként említjük meg hogy óradíjas számlázásnál csak minden megkezdett negyed órát számlázunk, és nem számolunk felárat a hétvégi vagy munkaidő utáni munkavégzésért. (Ez utóbbi gyakori, hogy elkerülhessük a megbízó cég munkafolyamatainak feltartását, a rendszerek munkaidőben történő megállítását).

Elérhetetlen rendszergazda? Soha többé!

24 órán keresztül (365/24/7), éjjel nappal hívható support telefont üzemeltetünk, hogy a felmerülő problémáira vasárnap délután is választ kaphasson, illetve az esetleges műszaki problémákra azonnal reagálhassunk. A support szám hívása (bármikor) rendszergazdai feladatokra szerződött partnereink számára költséggel nem jár, a hívás természetesen nem emelt díjas. Ugye ismerős, mikor nem sikerült elérni a rendszergazdát a káosz közepén csak órák múlva? Kiemelten figyelünk arra, hogy cégünknél ilyen soha ne fordulhasson elő.

Hisszük azt, hogy a legjobb referencia az elégedett ügyfél. Kérjük tekintse át referencialistánkat, és vegye fel velünk bátran a kapcsolatot!

Várjuk hívását!

 

 

Rólunk | Szoftverfejlesztés | Rendszerfelügyelet | Képgaléria | Referenciák | Kapcsolat
© 2009 Leopard Software Ltd.