menu_left Home menu_right
About Us
News
Portfolio
Services
Contact Us
menu_bottom

p1

Szoftvert fejleszteni mindenki tud - legalábbis mindenki, aki elvégezte az megfelelő képzettséget adó egyetemet, ezt gondolja.

Ezen a lapon pár próbálkozás eredményét látja, melyek sajnos valós életből vett példák.
p2
Leopard Software Ltd.
vertical line

Szoftverfejlesztés - elrettentő példák

Nem célunk elrontani senki másnak az üzletét, ezért konkrétumok nem szerepelhetnek. Javasoljuk ehelyett inkább azt, hogy pár percig tűnődjön el azon, az Ön cégénél nem fordul elő ilyesmi? Ha igen, akkor örülünk hogy rátalált oldalunkra, mert fejlesztői csapatunk megoldást adhat problémáira!

Íme hát pár sorban - ahogyan a felhasználók látták:

" Szabadon szerkeszthető megjegyzés mezőben még letárolható a termék másodlagos vonalkódja, de arra nem lehet a szoftverben keresni, hát papíron vezetjük",

"a harmadik raktár végül is felvihető a rendszerbe úgy, hogy a második raktár új lerakata..."

Extrém esetben akár "Excel-ben is vezethetünk kiegészítő nyilvántartást, kezelhetjük a reklamációkat, és mindig felírjuk új mezőbe a vállalatirányítási szoftver adott azonosítóját hogy abban megtaláljuk adataink másik felét."

"Kiadtunk egy cégünket bemutató reklám DVD-t, de a készítő cég importáló programja csak hangyaméretű képeket tudott fogadni, így a bemutató multimédiás DVD-ről inkább lehagytuk a menedzsment fényképes bemutatását, mert az utólag 'visszanagyított' képeken a kiinduló rossz minőség miatt a cégvezető feje csak egy foltos maszat volt. "

Tényleg erre vágyik? Ezek a szükségmegoldások rontják az üzletmenetet, lassítják a munkatársakat, és ezáltal csökkentik cége jövedelmező képességét!

Válasszon ehelyett profi megoldást! Nézzen utána, a mi cégünk hogyan csinálja!

 

 

Rólunk | Szoftverfejlesztés | Rendszerfelügyelet | Képgaléria | Referenciák | Kapcsolat
© 2009 Leopard Software Ltd.